Corporate Games Bucuresti – 16-18 Iunie 2017

Corporate Games, Olimpiada Companiilor, vă oferă ocazia sa va intreceti cu cele mai importante firme si corporatii din Romania, demonstrandu-va competitivitatea nu numai in business, dar si in unul din cele 20 de sporturi.

Pana acum au confirmat participarea: Pliva Croatia, Ranaana Municipality Israel, Port of Haifa, Jerusalem University, Jerusalem Hospital, OMV, PREH, Schaeffler, CGS, BENCHMARK, QUIN, FAN COURIER, ROSSMANN, WATERS, STABILUS, J.F. FURNIR, POLICOLOR, SIEMENS, RPLP KRONSTADT, HUTCHINSON, ENEL, ENDAVA, MICHELIN, REGE, DB Tech, Pirelli, WNS, P&G, JTI, Telus, Bosch, BAT, IBM, Kuehne Nagel, Genpact, Accenture, Rewe, GFK, Kaufland, Phoenicia Hotel, Beraria H, Strabag, Cegeka, Alstom, Veeam și Vodafone.

Sporturi noi: Badminton, Pescuit, Fotbal Tenis.

Prelungim perioada de inscriere pana pe 3 iunie, dar doar pentru inregistrarile facute online. Pentru formularele scanate trimise pe mail ultima zi de primire a lor ramine 27 mai. In perioada 27 mai – 3 iunie se pot face înscrieri la orice sport accesând Online Entry Form, unde trebuie să urmați pașii indicați pentru a vă crea username și apoi puteți să vă înregistrați echipa/echipele.

 • Dupa inregistrarea colegilor online, trebuie doar sa adaugati Formularul in Shopping Basket si de acolo vom prelua noi detaliile pentru a valida inscrierea.
 • Foarte important de stiut pentru echipele mai mari, exista varianta de upload a unui excel direct in site, astfel incat lucrurile sa fie cat mai simple, trebuie doar sa descarcati formatul excel special creat (il gasiti in dreapta la What to do), il completati cu detaliile colegilor participanti si apoi ii faceti upload in site.

Inregistrați-vă aici: Online Entry Form

Games Party anul acesta va fi la celebrul Fratelli Lounge, pe malul lacului Floreasca, unde intr-o atmosfera extraordinara ne vom intrece in costume pe tema USA – Houston! American Dream poate fi o realitate adusa chiar in Romania de toti cei care vor lua parte la acest eveniment. Referinta acestei tematici este chiar Texas – cu palarii si cowboy sau simplu si de efect steagul american imprimat pe tricou sau ca accesoriu, dar suntem pregatiti sa ne surprindeti cu o costumatie unica in stil texan/american pentru a revendica premiul surpriza oferit de echipa Corporate Games! Nu uitati sa va achizitionati voucherul care are inclusă prima bautură.

 

Citeva mici detalii care fac mari diferente la intrecerile sportive:

 • la Fotbal in 6, echipele de +30 pot avea in componenta si 2 jucatori sub 30 de ani
 • la Șah vom considera profesionisti jucatorii care au ELO peste 2000 in ultimii 2 ani
 • iar la DragonBoat vom avea o intrecere separata pentru experti si una pentru incepatori
 • Important de stiut si ca oricine poate participa la Badminton, Tenis de masa, Tenis de camp si Billiard atat la proba de simplu cat si la dublu fara plata unei taxe suplimentare
 • La Tir am suplimentat numarul de gloante, pentru a creste nivelul competitiei, iar acum veti trage 20 de focuri, astfel: 5 de reglaj, 5 la 10 m, 5 la 15m si 5 la 5m contra timp
 • Pescuitul pe Sarulesti incepe sambata dimineata la 8.00 cu tragerea la sorti a posturilor si se va termina duminica la ora 10.00, deci concurentii trebuie sa se organizeze cu scaune, corturi, etc.
 • Badminton se va juca set pana la 21, cu arbitru la fiecare teren.

 

Va asteptam la o sesiune DEMO la noile sporturi, Dragon Boat si Catchball, pentru a testa aceste doua inovatoare provocari. Tot ce aveti de facut este sa ne contactati pentru o programare, iar de restul ne ocupam noi. In plus, va invitam sa includeti si o iesire cu Dragon Boat la sfarsitul unui sesiuni de training sau orice alt eveniment profesional.

Parteneri Media: Men’s Health si Auto Motor Sport. In numarul de Iunie veti gasi articole si informatii deosebit de interesante despre Corporate GamesDolce Sport si Radio Romania vor transmite stiri si informatii despre cel mai mare eveniment sportiv corporatist din Romania.

Sponsorii nostri, CGS si GFK, vor asigura o stralucire extraordinara acestei editii, impreuna cu partenerii Electrolube si AF, care ofera solutii pentru industria electronica, auto si alte procese de productie.

Pentru sanatatea si protectia participantilor am incheiat parteneriate cu Medlife si Belle Vue.

World Class, partenerul nostru întru fitness și excelență fizică, iți ofera doua pachete de antrenament: 25% reducere pentru abonament pe un an și trainer personal pentru 90 de zile.

 

 

Colegii nostri de la Adrenallina Sports PR & more organizeaza pe 30 mai, la Hotel Marshal Garden Dorobanti, editia II a Conferintei Sports Marketing in Romania, ocazie cu care lanseaza un studiu in premiera:

Cercetarea a fost derulata in perioada noiembrie 2016 – aprilie 2017 si raspunde la intrebari precum:

 • Care sunt companiile din Romania care deruleaza programe de sport si wellness pentru angajatii lor si pentru comunitate?
 • Ce companii investesc in sport si cum anume aleg sa o faca?
 • Ce companii comunica prin valorile sportului si ce strategii utilizeaza?
 • Care sunt cele mai ample si creative proiecte in aceasta zona?
 • Ce companii se remarca prin programe de comunicare interna? Dar actiuni de CSR prin sport?

Pagina oficiala a evenimentului este http://adrenallinamedia.ro/sports-marketing-romania-editia-ii/ Iar inscrierile se fac pana pe 29 mai aici: http://adrenallinamedia.ro/inscriere/

 

Daca va place ideea de Corporate Games si doriti sa organizam evenimente private, teambuilding-uri sau chiar campionate, tot ce aveti de facut este sa ne contactati. Experienta noastra de 6 ani in Romania insumeaza zeci de competitii, sute de intreceri sportive si zeci de mii de participanti. Cu un buget acceptabil va siguram ca veti avea parte de adrenalina marilor competitii sportive, organizate la nivel profesionist.

Bucuresti Corporate Games, 16-18 Iunie 2017

Cea de a sasea editie Bucuresti Corporate Games se apropie, cu noi sporturi si probe, aducand impreuna prin sport peste 2000 de corporatisti si in acest an. Dupa o editie record de participare la Poiana Brasov, unde snow tubing, alergare pe zapada si fotbal tenis au fost elementele de noutate, va invitam acum sa alegeti unul din cele 20 de sporturi, cucerind medalii pentru voi si puncte pentru firma, atat in lupta pentru trofeele pe fiecare sport dar si in competitia pe Divizii, in care cumulam punctele obtinute la toate sporturile pentru clasarea pe primele 8 locuri. Termenul limita pentru inscrieri este 26 mai, iar in continuare vei gasi detaliile fiecarui sport.

Badminton – vom juca la sala Facultatii de Constructii din parcul Tei, moderna si eleganta. Aici avem 7 terenuri de badminton la standarde europene, iar fiecare va fi asistat de catre un arbitru. Jucam simplu si dublu, masculin, feminin si mixt, open si peste 30 de ani. Grupe si apoi eliminatorii si finale pentru primii clasati. Puteti sa va inscrieti si la simplu si la dublu, fara plata unei taxe suplimentare. Detalii suplimentare despre regulament, sistem competitional si criterii de stabilire a clasamentelor si departajare la Directorul sportiv Radu Ionescu 0744 66 88 55

Pescuit – da, de anul acesta am introdus, in premiera pentru Corporate Games Worldwide, pescuitul stationar la crap. Am ales Balta Sarulesti, unde dorm multi monstri ai apelor si unde s-au stabilit recorduri europene si mondiale. Echipe de 4 pescari, 4 lansete cu un singur carlig. Fara retinere la crap, dar cu retinere la platica. Incepem sambata dimineata si terminam duminica la ora 10, deci un adevarat maraton. Fiecare echipa isi aduce efectele si ustensilele pentru a face fata cat mai bine acestei competitii de 24 de ore. Fir intins ! Detalii suplimentare despre regulament, sistem competitional si criterii de stabilire a clasamentelor si departajare la Directorul sportiv Gheorghe Ditu 0731 170 622

Fotbal-tenis – echipe de doi jucatori; acest joc ofera oportunitatea de afirmare a specialistilor in jocul cu balonul rotund care nu mai doresc sa alerge terenul in lung si in lat. Locatia este Sud Arena, unde au loc si meciurile de fotbal in 6. Grupe si apoi eliminatorii si finale pentru primii clasati. Detalii suplimentare despre regulament, sistem competitional si criterii de stabilire a clasamentelor si departajare la Directorul sportiv Radu Spiridon 0785 525 448

Baschet in 5 – Masculin, dar si feminin ! Jucam 2 reprize, probabil in grupa de 4 sau 5. Avem invitata o echipa din Jerusalem la baschet feminin si asteptam sa vedem ce firma din Romania accepta acest challenge, de a inscrie o echipa de baschet feminin, iar noi acordam bonus inscrierea unei echipe de fotbal-tenis! Detalii suplimentare despre regulament, sistem competitional si criterii de stabilire a clasamentelor si departajare la Directorul sportiv Magda Camenidis 0742 909 471

Baschet in 3 – masculin si mixt, open si peste 30 de ani . Grupe si apoi eliminatorii si finale pentru primii clasati. Deja avem aici echipele Preh la mixt si OMV Petrom la masculin , castigatoare la Winter Games. Detalii suplimentare despre regulament, sistem competitional si criterii de stabilire a clasamentelor si departajare la Directorul sportiv Magda Camenidis 0742 909 471

Biliard – la IDM, bila 8. La anul cred ca vom trece la bila 9, dar anul acesta ramanem la acelasi regulament ca si anul trecut. Masculin, feminin la simplu si masculin si mixt la dublu. Grupe de varsta open si peste 30 de ani. Grupe si apoi eliminatorii si finale pentru primii clasati. Schaeffler, CGS, Benchmark si Coca Cola vin din postura de campioni de iarna sa dea piept cu maestrii de Bucuresti. Puteti sa va inscrieti si la simplu si la dublu, fara plata unei taxe suplimentare. Detalii suplimentare despre regulament, sistem competitional si criterii de stabilire a clasamentelor si departajare la Directorul sportiv Cristi Pulbere 0757 992 338

Bowling – tot la IDM, unde altundeva ? Masculin si feminin la simplu si la dublu. Va invitam la antrenamente, deja; Enel, BAT, Schaeffler si Rege vor veni cu campionii de iarna.  Detalii suplimentare despre regulament, sistem competitional si criterii de stabilire a clasamentelor si departajare la Directorul sportiv Alexandru Dragomir 0722 377 699

Catchball – la ASE, cu meciuri foarte tari intre echipele din Israel si Accenture, campioana de la Eilat. Cine doreste mai multe detalii sa o caute pe Alexandra, capitanul echipei. Inca ar mai fi timp sa incercati acest nou sport, exclusiv pentru doamne si domnisoare. Macar pentru a dovedi baietilor ca puteti face nu numai echipa la shopping, dar si la sport. Noi oferim tot sprijinul noilor veniti pentru a se integra rapid in competitie. Detalii suplimentare despre regulament, sistem competitional si criterii de stabilire a clasamentelor si departajare la Directorul sportiv Gabriel Madotto 0723 17 49 71

Sah – o sa va intrebati in ce ordine listez sporturile, nu ? Ei bine, in ordine alfabetica, toate fiindu-mi la fel de dragi. Desigur, in ordinea englezeasca a sporturilor. Tot la Grande Hotel Phoenicia, acest turneu in sistem elvetian isi propune sa stabileasca cei mai buni 8 jucatori la masculin si feminin. Detalii suplimentare despre regulament, sistem competitional si criterii de stabilire a clasamentelor si departajare la Directorul sportiv Florin Coman 0721 527 347

Ciclism – in Padurea Baneasa, in cele din urma. Traseu printe copaci, mai bine marcat decat anul trecut, daca nu ne dispar din nou marcajele in noaptea de dinaintea concursului. 10 si 21 km, masculin si feminin, grupe de varsta open, peste 30, peste 40 si chiar peste 50. Harta va fi disponibila pana la data de 10 iunie, iar vineri 16 iunie are loc recunoasterea traseului. Detalii suplimentare despre regulament, sistem competitional si criterii de stabilire a clasamentelor si departajare la Directorul sportiv Gabriel Madotto 0723 17 49 71

Dragon Boat – in Herastrau, langa Insula Copiilor, baza sportiva Triumf. Echipajele sunt inscrise la 2 probe: cea de sprint de 200m si anduranta, 400m, cu intoarcere. Echipaje masculine si mixte. Dar, avem 2 categorii : FRESH = cei care sunt la inceput si nu au cucerit inca nici o medalie in ultimii doi ani, dar si EXPERT, adica cei care au! Vor fi disponibile 3 barci si 3 culoare. La sprint avem cate 2 curse pentru fiecare, deci calificari si finale, eventual cu recalificari, in functie de numarul de echipaje. La anduranta, fiecare echipaj parcurge traseul o singura data. Noi aducem ceaiul si sandwich-ul de pranz, pe Dvs va asteptam cu adrenalina si buna dispozitie. Detalii suplimentare despre regulament, sistem competitional si criterii de stabilire a clasamentelor si departajare la Directorul sportiv Catalin Enuta 0741 196 883

Karting– AMKART este gazda noastra si in acest an, iar noi pastram formatul traditional ; Rally – adica individual si Anduranta – echipe de 4 soferi, masculin si mixt. La Rally se califica in finala cei mai buni timpi din fiecare serie, iar la Anduranta conteaza distanta parcursa dupa cele 60 de minute de condus. Detalii suplimentare despre regulament, sistem competitional si criterii de stabilire a clasamentelor si departajare la Directorul sportiv Calin Herascu 0722 988 002

Alergare – o schimbare majora aici : alergam pe pista sintetica de langa Lia Manoliu. Deci, gata cu concurentii pierduti prin padure, cu animalele mai mult sau mai putin salbatice care ne streseaza in Baneasa. Trecem la profesionalism, alergand fie 1 km fie 3km, masculin sau feminin, dar si echipa mixta la stafeta. Grupe de varsta open, peste 30, peste 40 si peste 50. Campionii de iarna care vor participa la aceasta proba sunt : ROSSMANN, WATERS, STABILUS, J.F. FURNIR, BENCHMARK, WATERS, POLICOLOR, SIEMENS si QUIN. Detalii suplimentare despre regulament, sistem competitional si criterii de stabilire a clasamentelor si departajare la Directorul sportiv Daniel Caunic 745 476 965

Tir – profesionistii de la Ultra Armory ne asteapta cu 5 linii de tragere cu pistolul. Avem 5 gloante pentru reglaj, 5 vom trage la 10 m, 5 la 15 m si ultimele 5 la 5m. Masculin, feminin la individual si echipe la masculin si mixt. Grupe de varsta open, peste 30 si peste 40. Detalii suplimentare despre regulament, sistem competitional si criterii de stabilire a clasamentelor si departajare la Directorul sportiv Catalin Enuta 0741 196 883

Fotbal in 11 – competitia sportului rege va avea loc pe stadionul Dinamo, teren sintetic, doua reprize de 15 minute, Singura competitie de fotbal amator in 11 va provoaca sa stabilim cine sunt cei mai buni in acest sezon. Detalii suplimentare despre regulament, sistem competitional si criterii de stabilire a clasamentelor si departajare la Directorul sportiv Gabriel Madotto 0723 17 49 71

Fotbal in 6 – masculin, dar si feminin. Open si peste 30. Jucam la Sud Arena, iar echipa de arbitrii e condusa de Steve Brand, fost mare arbitru in Premiere League, o figura legendara deja la Corporate Games. Grupe si eliminatorii. Echipe din Croatia si Israel, pe langa campionii din turneul de iarna, Rossman/Romcarton si Enel. Detalii suplimentare despre regulament, sistem competitional si criterii de stabilire a clasamentelor si departajare la Directorul sportiv Serban Bobelniceanu 0722 667 371


Inot – la bazinul Lia Manoliu, sprint pe 50m masculin si feminin, bras si liber plus 100m liber la baieti , dar si stafeta 4x50m masculin. Detalii suplimentare despre regulament, sistem competitional si criterii de stabilire a clasamentelor si departajare la Directorul sportiv Daniel Caunic 0745 476 965

Tenis de masa – la Top Arena, care a ramas cel mai competitiv loc de derulat o competitie din intregul Bucuresti. Masculin si feminin, simplu si dublu. Grupe de varsta open, peste 30 si peste 40 de ani. Grupe si eliminatorii. Oricine poate participa la probele de simplu si dublu de la orice sport fara plata unei taxe suplimentare. Campionii de iarna sunt: SCHAEFFLER, SELGROS, CATENA, ENEL si ENDAVA. Detalii suplimentare despre regulament, sistem competitional si criterii de stabilire a clasamentelor si departajare la Directorul sportiv Costin Motoroiu 0728 959 799

Tenis de camp – vom juca tot pe cele mai bune terenuri din Bucuresti, cele ale Federatiei Romane de Tenis, in paralel cu semifinalele si finalele de Juniori ale Romaniei, deci aveti ce vedea si din tribune. Masculin si feminin la simplu, iar la dublu masculin si mixt. Grupe de varsta open, peste 30 si peste 40. Puteti sa va inscrieti si la simplu si la dublu, fara plata unei taxe suplimentare. Detalii suplimentare despre regulament, sistem competitional si criterii de stabilire a clasamentelor si departajare la Directorul sportiv Gabriel Madotto 0723 17 49 71

Volei – nu in ultimul rand, sportul practicat de foarte multi, la care putini fac performanta. Jucam la ASE, iar echipa studentilor este deja calificata, castigand turneul Republik of Sport. Accenture, BAT si Genpact asteapta outsiderii la un turneu epuizant, dar adevarat. Masculin, feminin si mixt. Detalii suplimentare despre regulament, sistem competitional si criterii de stabilire a clasamentelor si departajare la Directorul sportiv Diana Pascu 0757 108 071

In plus, Supercenter la Beraria H, Vineri 16 iunie de la ora 17 la 20. Nu uitati sa aduceti 3 lucruri: Registration Guide, poza tip pasaport si adeverinta de sanatate.

In Centrul vechi avem Sambata Marea Parada si Tenis Ball Hit Out cu muzica, dans si zeci de premii, urmata de petrecerea Games Party cu concursuri, dans si buna dispozitie, cum se zicea pe vremuri.

Duminica la Beraria H, de la ora 16.00 va asteptam la o bere rece si Awards Ceremony, incheind astfel o noua pagina din marea carte a sportului pentru firme si corporatii din Romania.

Pentru cei care cred in puterea unei echipe exista Dragon Boat, iar la acest sport aducem in prim plan Regatta de pe Lacul Herastrau de sambata 27 mai, formatul competitiei fiind cunoscut echipajelor participante la editia din octombrie, adica curse de sprint pe 200 m si anduranta pe 400 m, cu intoarcere. Avem doua intreceri, una pentru masculin si cea de a doua pentru mixt. Echipajele castigatoare vor merge, fara plata  taxei de participare fie la Belgrad fie la Stoke-on-Trent in Septembrie 2017 de unde speram ca se vor intoarce victorioase. Avem pachete de antrenament incepand cu 200 euro, deci accesibile tuturor, in opinia noastra.

Recomandam participarea la Regatta din Mai pentru a va testa in conditii de competitie echipajul, avand timp dupa aceea pentru schimbari ale tacticii si chiar ale componentei echipajului Dvs, inainte de marea confruntare din 17 iunie.

Daca ai aprobat bugetul de participare si te intrebi ce e de facut in continuare, iata citeva lucruri pe care e bine sa nu le uiti:

 • Termenul limita de trimitere a formularelor de participare este 26 mai, deci perioada de inscrieri ar trebui sa se incheie cel mai tarziu pe 19 mai, astfel incat sa existe timp pentru completarea detaliilor in fise. De regula 10-14 zile timp de gandire este suficient in majoritatea cazurilor.
 • Evenimentul este complex, in multe locatii si va trece parca intr-o clipire, deci nu uitati sa aranjati din timp partea de foto-video. Daca decideti sa apelati la profesionisti, va recomandam sa cereti o cotatie si de la Partenerul oficial foto/video Citynights, care este alaturi de noi de 3 ani pentru a imortaliza momentele plina de adrenalina si bucurie din cadrul competitiilor. Pentru oferte personalizate contactati-l pe Radu Rosu 0727766865
 • Echipele au nevoie de uniforme, iar noi va recomandam sa contactati Partenerul nostru tehnic, Mikasa, va poate oferi nu numai cele mai bune mingi dar si echipamente sportive pentru baschet, volei, fotbal sau si generice pentru badminton, tenis de camp, alergare, ciclism, etc; pentru contact  – Ramona Cristescu 0733414450
 • Antrenamentele sunt calea sigura spre succes si va asteptam cu solicitari in acest sens, incepand de la Dragon boat pana la karting, tenis de masa, bowling billiard, etc. Contactati Directorul sportiv dorit pentru detalii, programari, preturi, etc.

Newsletter: Corporate Games Bucuresti 2017

 1. Corporate Games Bucuresti 2017

Doar 4 saptamani pana la inchiderea listei de inscrieri.

Locuri limitate la Fotbal in 6, tenis de camp, badminton, pescuit si karting. Pentru evitarea dezamagirii colegilor nu amana inscrierea!   http://corporate-games.ro/ro/inregistrare

    Pescuit !!! Nu ne dam doar cu barca de Dragon Boat ci venim si cu proba de pescuit la balta Sarulesti, una din cele mai titrate balti din Bucuresti, daca nu si din Romania. Echipa de 4 pescari. Pescuit stationar la crap. Rapitorii nu se puncteaza. Platica se retine. Incepem Sambata dimineata la 07:30 si terminam duminica dimineata la aceeasi ora. Castiga echipa care prinde cel mai mult peste. Accesul sustinatorilor este permis pana in ora 18:00. Doua lansete de persoana. Obligatoriu saci ecologici de pastrare a capturilor pana la cantarire.

Venim in ajutorul tau pentru promovare cu afise si flyere, doar sa imi transmiti cate sunt necesare la [email protected] sau 0744567123 si le trimit prin curier

Inregistrarea online va fi disponibila incepand cu aceasta editie si vom avea disponibile si formularele de pe site. Si pentru ca ne dorim sa tinem pasul cu moda, vom avea un app pentru telefonul mobil si tableta unde vei gasi toate detaliile Corporate Games Bucuresti 16-18 Iunie 2017.

La catchball au confirmat participarea inca 3 echipe din Israel, fetele de la Accenture se pare ca le-au determinat sa vina si pe terenul lor. Avem o delegatie care depaseste 100 persoane, alaturi de alti invitati din Serbia, Croatia, UK, Olanda si Suedia.

Cadoul de anul acesta va fi o surpriza placuta, putin diferit de cel traditional Corporate Games. Detalii la Supercener, vineri 16 iunie 2017, de la ora 17.00

Se cauta sponsori ! Ajutati-ne sa dam culoare si grandoare acestui eveniment. Cu un cost rezonabil compania ta poate fi vizibila in fata celor mai mari corporatii din Romania, si nu numai. Oferiti-le colegilor inca un motiv sa fie mandrii de compania in care lucrează, devenind sponsori ai Asociatiei Sportive Corporate Games. Detalii la Radu.

 1. Dragon Boat

In 1 saptamana vom deschide sezonul de antrenamente pe Herastrau, doar 6 saptamani la dispozitie până la proba din iunie, 2 intervale orare de la 18:00 si de la 19:30, asteptam solicitarile pentru programare.

Avem si prima Regatta de primavara in 27 mai, costul este de 500 euro pentru intreaga echipa (min 12 si maxim 19). Garantam 3 curse, sistemul de calificari, recalificari si finale la 200m, adaptat insa numarului de echipe participante, iar la 400m doar o singura cursa cu intoarcere.

NOU! Avem 2 categorii Expert si Fresh pentru ca incurajam pe cei care nu au testat pana acum Dragonul sa vina si sa aiba sansa la medalii.

 1. Campionatele Republik of Sport la Tir si Volei s-au incheiat si astfel s-au desemnat castigatorii care vor fi prezenti la competitiile din 16-18 iunie!
  La tir avem urmatorul clasament:
  Locul I Auchan I cu 990 puncte
  Locul II BTM cu 918 puncte
  Locul III Enel cu 843 puncte
  Locul IV Auchan II cu 779 puncte

  La volei am avut meciuri stranse, rasturnari de scor iar clasamentul este:
  Locul I – ASE
  Locul II – Accenture
  Locul III – Genpact
  Locul IV – BAT
  Locul V – GFK

  Ne vedem cu totii la editia Corporate Games iunie 16-18 pentru revanse!