Newsletter: Corporate Games Bucuresti 2017

 1. Corporate Games Bucuresti 2017

Doar 4 saptamani pana la inchiderea listei de inscrieri.

Locuri limitate la Fotbal in 6, tenis de camp, badminton, pescuit si karting. Pentru evitarea dezamagirii colegilor nu amana inscrierea!   http://corporate-games.ro/ro/inregistrare

    Pescuit !!! Nu ne dam doar cu barca de Dragon Boat ci venim si cu proba de pescuit la balta Sarulesti, una din cele mai titrate balti din Bucuresti, daca nu si din Romania. Echipa de 4 pescari. Pescuit stationar la crap. Rapitorii nu se puncteaza. Platica se retine. Incepem Sambata dimineata la 07:30 si terminam duminica dimineata la aceeasi ora. Castiga echipa care prinde cel mai mult peste. Accesul sustinatorilor este permis pana in ora 18:00. Doua lansete de persoana. Obligatoriu saci ecologici de pastrare a capturilor pana la cantarire.

Venim in ajutorul tau pentru promovare cu afise si flyere, doar sa imi transmiti cate sunt necesare la [email protected] sau 0744567123 si le trimit prin curier

Inregistrarea online va fi disponibila incepand cu aceasta editie si vom avea disponibile si formularele de pe site. Si pentru ca ne dorim sa tinem pasul cu moda, vom avea un app pentru telefonul mobil si tableta unde vei gasi toate detaliile Corporate Games Bucuresti 16-18 Iunie 2017.

La catchball au confirmat participarea inca 3 echipe din Israel, fetele de la Accenture se pare ca le-au determinat sa vina si pe terenul lor. Avem o delegatie care depaseste 100 persoane, alaturi de alti invitati din Serbia, Croatia, UK, Olanda si Suedia.

Cadoul de anul acesta va fi o surpriza placuta, putin diferit de cel traditional Corporate Games. Detalii la Supercener, vineri 16 iunie 2017, de la ora 17.00

Se cauta sponsori ! Ajutati-ne sa dam culoare si grandoare acestui eveniment. Cu un cost rezonabil compania ta poate fi vizibila in fata celor mai mari corporatii din Romania, si nu numai. Oferiti-le colegilor inca un motiv sa fie mandrii de compania in care lucrează, devenind sponsori ai Asociatiei Sportive Corporate Games. Detalii la Radu.

 1. Dragon Boat

In 1 saptamana vom deschide sezonul de antrenamente pe Herastrau, doar 6 saptamani la dispozitie până la proba din iunie, 2 intervale orare de la 18:00 si de la 19:30, asteptam solicitarile pentru programare.

Avem si prima Regatta de primavara in 27 mai, costul este de 500 euro pentru intreaga echipa (min 12 si maxim 19). Garantam 3 curse, sistemul de calificari, recalificari si finale la 200m, adaptat insa numarului de echipe participante, iar la 400m doar o singura cursa cu intoarcere.

NOU! Avem 2 categorii Expert si Fresh pentru ca incurajam pe cei care nu au testat pana acum Dragonul sa vina si sa aiba sansa la medalii.

 1. Campionatele Republik of Sport la Tir si Volei s-au incheiat si astfel s-au desemnat castigatorii care vor fi prezenti la competitiile din 16-18 iunie!
  La tir avem urmatorul clasament:
  Locul I Auchan I cu 990 puncte
  Locul II BTM cu 918 puncte
  Locul III Enel cu 843 puncte
  Locul IV Auchan II cu 779 puncte

  La volei am avut meciuri stranse, rasturnari de scor iar clasamentul este:
  Locul I – ASE
  Locul II – Accenture
  Locul III – Genpact
  Locul IV – BAT
  Locul V – GFK

  Ne vedem cu totii la editia Corporate Games iunie 16-18 pentru revanse!

No Comments

Post a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.