Corporate Games Bucuresti – 16-18 Iunie 2017

Corporate Games, Olimpiada Companiilor, vă oferă ocazia sa va intreceti cu cele mai importante firme si corporatii din Romania, demonstrandu-va competitivitatea nu numai in business, dar si in unul din cele 20 de sporturi.

Pana acum au confirmat participarea: Pliva Croatia, Ranaana Municipality Israel, Port of Haifa, Jerusalem University, Jerusalem Hospital, OMV, PREH, Schaeffler, CGS, BENCHMARK, QUIN, FAN COURIER, ROSSMANN, WATERS, STABILUS, J.F. FURNIR, POLICOLOR, SIEMENS, RPLP KRONSTADT, HUTCHINSON, ENEL, ENDAVA, MICHELIN, REGE, DB Tech, Pirelli, WNS, P&G, JTI, Telus, Bosch, BAT, IBM, Kuehne Nagel, Genpact, Accenture, Rewe, GFK, Kaufland, Phoenicia Hotel, Beraria H, Strabag, Cegeka, Alstom, Veeam și Vodafone.

Sporturi noi: Badminton, Pescuit, Fotbal Tenis.

Prelungim perioada de inscriere pana pe 3 iunie, dar doar pentru inregistrarile facute online. Pentru formularele scanate trimise pe mail ultima zi de primire a lor ramine 27 mai. In perioada 27 mai – 3 iunie se pot face înscrieri la orice sport accesând Online Entry Form, unde trebuie să urmați pașii indicați pentru a vă crea username și apoi puteți să vă înregistrați echipa/echipele.

 • Dupa inregistrarea colegilor online, trebuie doar sa adaugati Formularul in Shopping Basket si de acolo vom prelua noi detaliile pentru a valida inscrierea.
 • Foarte important de stiut pentru echipele mai mari, exista varianta de upload a unui excel direct in site, astfel incat lucrurile sa fie cat mai simple, trebuie doar sa descarcati formatul excel special creat (il gasiti in dreapta la What to do), il completati cu detaliile colegilor participanti si apoi ii faceti upload in site.

Inregistrați-vă aici: Online Entry Form

Games Party anul acesta va fi la celebrul Fratelli Lounge, pe malul lacului Floreasca, unde intr-o atmosfera extraordinara ne vom intrece in costume pe tema USA – Houston! American Dream poate fi o realitate adusa chiar in Romania de toti cei care vor lua parte la acest eveniment. Referinta acestei tematici este chiar Texas – cu palarii si cowboy sau simplu si de efect steagul american imprimat pe tricou sau ca accesoriu, dar suntem pregatiti sa ne surprindeti cu o costumatie unica in stil texan/american pentru a revendica premiul surpriza oferit de echipa Corporate Games! Nu uitati sa va achizitionati voucherul care are inclusă prima bautură.

 

Citeva mici detalii care fac mari diferente la intrecerile sportive:

 • la Fotbal in 6, echipele de +30 pot avea in componenta si 2 jucatori sub 30 de ani
 • la Șah vom considera profesionisti jucatorii care au ELO peste 2000 in ultimii 2 ani
 • iar la DragonBoat vom avea o intrecere separata pentru experti si una pentru incepatori
 • Important de stiut si ca oricine poate participa la Badminton, Tenis de masa, Tenis de camp si Billiard atat la proba de simplu cat si la dublu fara plata unei taxe suplimentare
 • La Tir am suplimentat numarul de gloante, pentru a creste nivelul competitiei, iar acum veti trage 20 de focuri, astfel: 5 de reglaj, 5 la 10 m, 5 la 15m si 5 la 5m contra timp
 • Pescuitul pe Sarulesti incepe sambata dimineata la 8.00 cu tragerea la sorti a posturilor si se va termina duminica la ora 10.00, deci concurentii trebuie sa se organizeze cu scaune, corturi, etc.
 • Badminton se va juca set pana la 21, cu arbitru la fiecare teren.

 

Va asteptam la o sesiune DEMO la noile sporturi, Dragon Boat si Catchball, pentru a testa aceste doua inovatoare provocari. Tot ce aveti de facut este sa ne contactati pentru o programare, iar de restul ne ocupam noi. In plus, va invitam sa includeti si o iesire cu Dragon Boat la sfarsitul unui sesiuni de training sau orice alt eveniment profesional.

Parteneri Media: Men’s Health si Auto Motor Sport. In numarul de Iunie veti gasi articole si informatii deosebit de interesante despre Corporate GamesDolce Sport si Radio Romania vor transmite stiri si informatii despre cel mai mare eveniment sportiv corporatist din Romania.

Sponsorii nostri, CGS si GFK, vor asigura o stralucire extraordinara acestei editii, impreuna cu partenerii Electrolube si AF, care ofera solutii pentru industria electronica, auto si alte procese de productie.

Pentru sanatatea si protectia participantilor am incheiat parteneriate cu Medlife si Belle Vue.

World Class, partenerul nostru întru fitness și excelență fizică, iți ofera doua pachete de antrenament: 25% reducere pentru abonament pe un an și trainer personal pentru 90 de zile.

 

 

Colegii nostri de la Adrenallina Sports PR & more organizeaza pe 30 mai, la Hotel Marshal Garden Dorobanti, editia II a Conferintei Sports Marketing in Romania, ocazie cu care lanseaza un studiu in premiera:

Cercetarea a fost derulata in perioada noiembrie 2016 – aprilie 2017 si raspunde la intrebari precum:

 • Care sunt companiile din Romania care deruleaza programe de sport si wellness pentru angajatii lor si pentru comunitate?
 • Ce companii investesc in sport si cum anume aleg sa o faca?
 • Ce companii comunica prin valorile sportului si ce strategii utilizeaza?
 • Care sunt cele mai ample si creative proiecte in aceasta zona?
 • Ce companii se remarca prin programe de comunicare interna? Dar actiuni de CSR prin sport?

Pagina oficiala a evenimentului este http://adrenallinamedia.ro/sports-marketing-romania-editia-ii/ Iar inscrierile se fac pana pe 29 mai aici: http://adrenallinamedia.ro/inscriere/

 

Daca va place ideea de Corporate Games si doriti sa organizam evenimente private, teambuilding-uri sau chiar campionate, tot ce aveti de facut este sa ne contactati. Experienta noastra de 6 ani in Romania insumeaza zeci de competitii, sute de intreceri sportive si zeci de mii de participanti. Cu un buget acceptabil va siguram ca veti avea parte de adrenalina marilor competitii sportive, organizate la nivel profesionist.

No Comments

Post a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.