De Corporate Games heeft een nieuwe Ambassadeur

De Corporate Games heeft een nieuwe ambassadeur erbij: de burgermeester van Haarlemmermeer.

Volgens Onno Hoes:

”De Corporate Games komen in juni 2019 naar Haarlemmermeer! Dat zeg ik met gepaste trots, want De Corporate Games vinden in niet de minste steden plaats. Wij sluiten aan bij steden als Mexico City, Melbourne, Capetown, Sydney en Los Angeles, de bakermat van deze Games.
De Corporate Gamesbieden een uitgelezen kans voor werknemers van bedrijven uit en inwoners van Haarlemmermeer om zich van hun sportiefste kant te laten zien, maar ook om nieuwe vrienden te maken. En misschien om Haarlemmermeer van een hele andere kant te ontdekken.
Aan mij de eer om Patron te mogen zijn van de Haarlemmermeerse editie van de Games. En ik maak van de gelegenheid graag gebruik om iedereen uit te dagen om volgend jaar in juni zijn of haar sportiefste been voor te zetten!”

No Comments

Post a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.