Corporate Games is trots met de nieuwe ambassadeur

Lisanne de Roever

Het team van de Corporate Games Nederland kan met trots aankondigen dat zij een nieuwe ambassadeur erbij hebben. Lisanne de Roever, een oud olympisch hockeykampioen zal de Corporate Games gaan vertegenwoordigen. Lisanne is op dit moment werkzaam als topsportcoördinator voor Topsport Haarlemmermeer. Zij heeft tot dusver in totaal 100 officiële interlands gekeept voor de Nederlandse vrouwenploeg.
Lisanne de Roever is verheugd dat de Corporate Games in Haarlemmermeer zullen plaatsvinden.

“Als oud-olympiër hoop ik dat de deelnemers een echt Olympische gevoel mee krijgen en samen met collega’s veel plezier beleven aan de Corporate Games” zegt de Roever. Samen sporten en bewegen is leuk en ook nog eens goed voor de gezondheid en het teamgevoel van de werknemers. Ik ben trots om hier als ambassadeur een bijdrage aan te leveren. Ik hoop dat heel veel bedrijven meedoen en ik wens iedereen dan ook veel succes en plezier!

No Comments

Post a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.